top of page

Forældre-sektionen

Vi forstår udfordringerne

Styrker forældre til at uddanne børn om sikker brug af teknologi

Snart vil du som forældre kunne hente information, handlingsplaner og nødvendig indsigt i hvordan teknologien påvirker børn og unge emotionelt, socialt og praktisk.

Forældre i en fremmed verden

Forældre bliver ofte overvældet af information og råd om børneopdragelse, hvor frygt for fysisk og følelsesmæssig skade kan hindre børn i værdifulde livserfaringer. Teknologiens stigende rolle kræver også opmærksomhed, da den både muliggør og komplicerer børns socialisering og udvikling.

 

Digitana har derfor fokuseret på at afmystificere skræmmekampagner og myter, så forældre kan træffe informerede, frygtfri beslutninger. Ved at udstyre børn med færdigheder til at navigere i digitale farer som online mobning og manipulation, og ved at fremme kritisk tænkning og håndtering af sociale konflikter online, kan forældre hjælpe med at sikre deres børns velvære og digitale sikkerhed. Dette understøttes af Digitana, der tilbyder værktøjer og viden til at forberede forældre til at lede den næste generation sikkert gennem den evigt foranderlige digitale æra.

Forældremoduler under udvikling

Når du har arbejdet med vores undervisningsmoduler vil vi meget gerne have feedback, så vi kan gøre vores undervisning endnu bedre. Det tager kun 2 minutter.

Din feedback er guld værd!

Start med at hente appen i dag!

Download on the App Store
Get in on Google Play
bottom of page