top of page

Velkommen til Digitana

Vores mission er at udstyre børn og unge med de nødvendige færdigheder og viden til at navigere sikkert på internettet.

photo_2024-02-06_13-45-54.jpg

Vores undervisningsmetoder er baseret på interaktiv læring og dialog. Vi tilpasser til de enkelte klassetrin, underviser og informere i øjenhøjde med ”hands on” eksempler. Vi har en humanistisk og holistisk tilgang. Vi kommer derfor omkring det hele menneske og fokuserer ikke snævert på cybersikkerhed, men også den etik, dannelse og læring der følger med det at være online.

Integritet, tillid og respekt er grundlæggende for vores tilgang. Vi ønsker en åben kommunikation hvor børn og unge føler sig trygge ved at dele deres oplevelser og bekymringer – ingen spørgsmål er forkerte, for store eller for små.

Vi tror på, at viden er nøglen til at forhindre online risici, og vi vil forsøge at informere børn og unge om digital sikkerhed, beskyttelse af personlige oplysninger og etik på nettet.

Foredrag

Foredrag og inspiration

- Elever -
Ida Holst Skolen

 Svendborg

”Einar var en uddannet filosof, og han delte sin viden om identitet, det at blive voksen og hvordan man ændrer sig. Claus fortalte om ”grooming”. Grooming betyder at udgive sig for at være en anden, og lokke private oplysninger ud af uvidende ofre. Det er især voksne mænd der lokker børn til at sende private billeder til dem. Vi så en video om hvordan grooming foregår, og hvordan det er nemt at gå i deres fælde. Alt i alt synes vi at det var oplysende og informerende.”

- Sidsel Borch -
Skolelærer
Mølleskolen i Ry

"Digitana præsenterede et velstruktureret og engagerende oplæg, der indeholdt mange relevante eksempler fra dagligdagen, som eleverne kunne relatere til. Oplægget om identitet og sociale medier var informativt og positivt, og det gav os indsigt i nogle af de udfordringer, de unge står overfor. Der var en god balance mellem brugen af videoer, gruppeøvelser og tavle-præsentationer. Vi ser frem til at få mere inspiration fra Digitana på vores skole."

Få besøg af Digitana

Hvis du ønsker at få Digitana til at besøge din skole eller institution som foredragsholder og inspirere med spændende indblik i digital trivsel og sikkerhed, er processen enkel og ligetil.

Kontakt os via vores kontakt formular eller skriv til Einar Gylling Dørup direkte på einar@dkits.dk

Når børn og unge lærer om digital trivsel og sikkerhed i skolen, kan de også bringe denne viden hjem og dele den med deres forældre. Dette fremmer en sund dialog om online adfærd og beskyttelse i hele familien.

Mød Vores Team

241473.jpg

Roadmap

2024-05-15 19_20_29-view-3d-school-classroom.jpg ‎- Photos.png

Find os på

Vores Kontor i Nyborg

Vores hovedkontor er baseret i hjertet af Nyborg, hvor vores dedikerede team arbejder på at udvikle undervisningsmateriale og ressourcer til lærere og elever.

Vil du samarbejde med os?

Vi ser frem til at samarbejde med skoler, lærere og organisationer, der deler vores passion for at uddanne elever i sikker brug af teknologi. Lad os sammen skabe en bedre digital fremtid for vores elever.

bottom of page